Misyon & Vizyon

MİSYONUMUZ


Tenis bir spor olmanın ötesinde, yaşam felsefesidir.  Bu anlayışla, tenise ilgi duyan herkesin hayatında katma değer sağlamak için yola çıktık. Bir strateji ve performans oyunu olan tenisin; yaşam kalitesini artıran, kişiye özgüven katan ve yarışmacı ruhu kazandıran eşsiz felsefesini daha çok kişiyle paylaşmak için her yaştan amatör ve profesyonel sporcularımız için özel bir eğitim programı hazırladık. Programlarımızın amacı; ülkemizde hızlı bir gelişme gösteren tenisin tüm yaş gruplarınca tanınmasını, sevilmesini sağlamak ve üst düzey tenisçiler yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ


Alt yapı sporcularımızın, performans takımlarımızın, senyör takımlarımızın başarılarını ileriki yıllara da taşımak, uluslar arası turnuvalara ev sahipliği yaparak ülkemizin dünyadaki tanıtımında rol oynamak, üyelerimize çeşitli aktivitelerle keyifli zamanlar sunarak Türkiye’de tenis sever sayısını arttırmaktır.

Her yaş grubu ve seviye için tenis sporunu keyifle öğrenip, keyifle oynayabileceğiniz kulübümüz, tüm tenis severlerin hizmetindedir.

İletişim